Pastisseria, xocolata i dolços

  • Xocolatí
    Base de pizza artesana amb salsa de tomàquet .
    Detalls
  • Pa de Pessic Pastisseria
    Mesura: 250 cL/g
    Pastes elaborades amb clares d'ou, ametlla, mel i sucre. Un dolç originari de l'obrador de Pa de Pessic Pastisseria i que evoca el bec de l’ocell que apareix a l’heràldica d’Arbeca.
    Detalls
  • Xocolatí
    caixa variada de brioxeria: 5 croissant petits, 5 croissant petits de xocolata, 5 croissant petits de xocolata blanca, 5 croissant petits de crema. 

    20 unitats.
    Detalls
  • Boira Experience SCP
    Mesura: 70 cL/g
    Caramels amb gust de boira, durs amb estèvia, sense sucre, sense al·lèrgens i amb aromes de plantes identificatives amb el territori, i un component secret que és la boira! Aquestos caramels us po...
    Detalls
  • Pa de Pessic Pastisseria
    Mesura: 200 cL/g
    Pasta seca tradicional:cruixent i amb ametlla marcona a l'interior. Especial epr acompanyar el cafè o la copa de vi de nous o moscatell després de cada àpat.
    Detalls
  • Cookies

    6,00
    Pa de Pessic Pastisseria
    Mesura: 325 cL/g
    Galetes de xocolata elaborades amb mantega de vaca, ous, sucre i farina de blat. Acabades amb xocolata i amb un regust de vainilla.
    Detalls
  • Boira Experience SCP
    Mesura: 280 cL/g

    Lot 4 ampolles caramels amb gust de boira en caixa personalitzada. Sabies que els caramels amb gust de boira són uns dolços sense sucre i et poden ajudar a disminuir la ingesta de calories? I tam...

    Detalls
  • Xocolatí
    Magdelenes de xocolata d'elaboració artesana , xocolata blanca ,xocolata amb nous , xocolata amb atmetlles...
    1KG - 13,90
    500G - 6,95
    Detalls
  • Xocolatí
    Magdelenes elaborades al nostre obrador de manera artesana amb productes naturals.
    1KG - 14,30
    500G - 7,20
    Detalls
  • Orelletes

    14,40
    Pastisseria-Cafeteria Andaira
    Les orelletes són típiques de les nostres terres. Abans es feien quan arribava la Festa Major però ara es consumeixen tot l'any.
    Caixa de 6 unitats
    Detalls
  • Panadó d’espinacs

    3,0012,00
    Pastisseria-Cafeteria Andaira
    A partir d'una massa de farina, aigua,  llet i oli, deixada reposar, es fa una mena d'embolcall que es forneja un cop farcit d'espinacs, panses i pinyons.
    1U - 3,00
    2U - 6,00
    4U - 12,00
    Detalls
  • Xocolatí
    Mesura: 400 cL/g
    Pels que sou tradicionals: panellets de pinyons. Elaborats amb pinyons del país.

    Aproximadament 15 panellets
    Detalls
  • Xocolatí
    Mesura: 400 cL/g
    Caixa variada de panellets: coco, ametlla, pinyons, xocolata... Per celebrar la castanyada com cal!

    Aproximadament 15 panellets
    Detalls
  • Safrà Júlia
    Mesura: 80 cL/g
    Xocolata a la pedra aromatitzat amb safrà treballat per un mestre xocolater d'Agramunt.
    Detalls
  • Cooperativa La Granadella
    Mesura: 125 cL/g

    Elaboració artesanal.
    Xocolata sense refinar al 70% de cacau.
    La mantega de cacau, es substitueix per oli d'oliva, amb un contingut amb greixos més saludables.

    Detalls
  • Xocolatí
    Massa fina de croissant fregida i farcida de crema.

    2 unitats
    Detalls

Go to Top