Carn i embotits

  • Pla Oví
    Mesura: 1 KG
    1 kg de corder tallat barrejat per a brasa: 12-15 talls aproximadament.

    El corder es serveix tallat i envasat al buit.

    La comanda del corder es tanca el dilluns de la setmana del repart...

    Detalls
  • 1/2 corder

    75,00
    Pla Oví
    Canal de corder d'uns 5,5-6kg.

    El corder es serveix tallat i envasat al buit.

    La comanda del corder es tanca el dilluns de la setmana del repartiment a la 1 del migdia.

    TALLAT PER LA BRASA - 75,00
    TALLAT PEL FORN - 75,00
    Detalls
  • Pla Oví
    Canal de corder d'uns 2,5-3kg aproximadament

    El corder es serveix tallat i envasat al buit.

    La comanda del corder es tanca el dilluns de la setmana del repartiment a la 1 del migdia....

    TALLAT PER LA BRASA - 60,00
    TALLAT PEL FORN - 60,00
    Detalls
  • Embotits Can Gregori
    Mesura: 500 cL/g

    La botifarra és un embotit cuit de manera artesana i tradicional, embotits elaborats amb la millor selecció de carn de porc, que ...

    Detalls
  • Botifarra negra amb ceba

    2,254,50
    Embotits Can Gregori
    La botifarra és un embotit cuit de manera artesana i tradicional, embotits elaborats amb la millor selecció de carn de porc, que elaborem i coem setmanalment per oferi...
    MEITAT - 2,25
    SENCERA - 4,50
    Detalls
  • Garrigot

    5,50
    Trassacarns
    És un xoriço vermell de formulació pròpia, on els pebrots de la Vera i les espècies li confereixen elcolor vermell i el sabor de fumat, que el fan molt especial.Apte per menjar en menjars freds c...
    Detalls
  • Trassacarns
    Xoriço vermell picant. Elaborat de manera artesanal amb carn de femelles alimentades amb cereals.Té les mateixes propietats i aplicacions que el Garrigots; però amb la versió picant, només apta p...
    Detalls
  • Embotits Can Gregori
    Mesura: 650 cL/g

    Les llonganisses estan elaborades amb les millors carns fresques seleccionades i amb les espècies adients 100% naturals <s...

    Detalls
  • Trassacarns
    Secallona elaborada de manera artesanal amb carn de femelles alimentades amb cereals.Es lleugerament picant a causa de la pebre negre i de fàcil digestió donada la seva alta composicióen magre de p...
    Detalls

Go to Top