• Pla Oví
    Mesura: 1 KG
    1 kg de corder tallat barrejat per a brasa: 12-15 talls aproximadament.

    El corder es serveix tallat i envasat al buit.

    Detalls
  • 1/2 corder

    75,00
    Pla Oví
    Canal de corder d'uns 5,5-6kg.

    El corder es serveix tallat i envasat al buit.

    TALLAT PER LA BRASA - 75,00
    TALLAT PEL FORN - 75,00
    Detalls
  • Pla Oví
    Canal de corder d'uns 2,5-3kg aproximadament

    El corder es serveix tallat i envasat al buit.


     
    TALLAT PER LA BRASA - 55,00
    TALLAT PEL FORN - 55,00
    Detalls
  • Pla Oví

    Canal de corder d'uns 2,5-3kg.

    El corder es serveix tallat i envasat al buit.

     


     
    TALLAT PER LA BRASA - 50,00
    TALLAT PEL FORN - 50,00
    Detalls
  • Trassacarns
    Mesura: 1 KG
    De vedella de races bovines bruna, xarolesa i limusina. Criades i alimentades al Pirineu. 10 unitats d'uns 100g.
    Detalls
  • Can Gregori
    Mesura: 500 G

    La botifarra és un embotit cuit de manera artesana i tradicional, embotits elaborats amb la millor selecció de carn de porc, que ...

    Detalls
  • Can Gregori
    La botifarra és un embotit cuit de manera artesana i tradicional, embotits elaborats amb la millor selecció de carn de porc, que elaborem i coem setmanalment per oferi...
    AMB CEBA - 5,25
    SENSE CEBA - 5,25
    Detalls
  • Pollastres la Roquera
    Mesura: 350 G
    Safata de 3/4 broquetes fetes amb pit i cuixa de pollastre, adobades amb espècies com canyella i pebre vermell. Elaborades amb pollastres criats en llibertat, 100% lliure...
    Detalls
  • Pollastres la Roquera
    Mesura: 350 G
    Safata de 3/4 broquetes fetes amb pit i cuixa de pollastre, elaborades amb animals criats en llibertat, 100% lliure d’antibiòtics, sense greixos afegits ni conservants ...
    Detalls
  • Pollastres la Roquera
    Mesura: 500 G
    Safata de carn picada de pollastre, feta amb pit i cuixa de pollastre, elaborades amb pollastres criats en llibertat, 100% lliure d’antibiòtics, sense greixos afegits n...
    Detalls
  • Can Gregori
    Mesura: 500 G
    Detalls
  • Trassacarns
    Mesura: 1 KG
    Carn picada de vedella de races bovines bruna, xarolesa i limusina. Criades i alimentades al Pirineu.
    Detalls
  • Corder sencer

    150,00
    Pla Oví
    Canal de corder d'uns 11-12kg.

    El corder es serveix tallat i envasat al buit.

     

    TALLAT PER LA BRASA - 150,00
    TALLAT PEL FORN - 150,00
    Detalls
  • Pla Oví
    Mesura: 1 KG
    Pels fans de les costelles. A punt per fer a la brasa!
    Detalls
  • Pla Oví
    Mesura: 1 KG
    Costella i mitjanes de ronyonada. A punt per la brasa
    Detalls
  • Pla Oví
    Mesura: 1.5 KG
    Ideal per coure al forn. Unitat d'1,5kg aproximadament. 
    Detalls
  • Pla Oví
    Mesura: 1 KG
    Ideal per a fer al forn. Unitat d'1kg aproximadament.
    Detalls
  • Trassacarns
    Mesura: 1 KG
    De vedella de races bovines bruna, xarolesa i limusina. Criades i alimentades al Pirineu.
    Detalls
  • Garrigot

    5,50
    Trassacarns
    Mesura: 550 G
    És un xoriço vermell de formulació pròpia, on els pebrots de la Vera i les espècies li confereixen elcolor vermell i el sabor de fumat, que el fan molt especial.Apte per menjar en menjars freds c...
    Detalls
  • Trassacarns
    Mesura: 550 G
    Xoriço vermell picant. Elaborat de manera artesanal amb carn de femelles alimentades amb cereals.Té les mateixes propietats i aplicacions que el Garrigots; però amb la versió picant, només apta p...
    Detalls

Go to Top