T’ho enviem a domicili o vols recollir-ho als nostres punts?

Lliurament de les comandes

Entreguem quinzenalment a domicili a les comarques de Les Garrigues, el Pla d’Urgell i el Segrià. Un cop finalitzada la teva comanda, abans de dimecres de repartiment, Mengem Garrigues demana els teus productes a cada productora, preparem les rutes i et comuniquem l’horari aproximat d’arribada de la comanda. Divendres, a primera hora de la tarda comença el repartiment que acaba al vespre.
Pots escollir dues modalitats de rebre la comanda: a domicili i en punts de recollida.

A DOMICILI

El lliurament a domicili està pensat per fer fàcil la compra a Mengem Garrigues i que no et calgui sortir de casa. Tot i això, el lliurament és en una hora concreta que fa que haguis de ser a casa en el moment de lliurament.
En aquesta modalitat de lliurament, hi ha l’entrega gratuïta per comandes a partir de 30€ (el cost dels ports per comandes inferiors: 6€).

PUNTS DE RECOLLIDA

Els punts de recollida són d’establiments o equipaments municipals que reben totes les comandes del poble o barri i cada client pot passar-les a buscar a l’horari que li vagi més bé. Aquesta nova modalitat, està pensada per la gent que no és a casa quan repartim o que té poca flexibilitat horària. A més, també hi sortim guanyant des de la cooperativa, ja que són menys quilòmetres i hores de distribució.
En aquesta modalitat de lliurament, hi ha l’entrega gratuïta per comandes a partir de 30€ (el cost dels ports per comandes inferiors: 6€).
Busca el punt de recollida més proper:

No tens punt de recollida a prop però coneixes d’un lloc possible?

Uneix-te com a punt de recollida

Mapa de punts de recollida